JORGE

&

RICK

-LISSABON/EINDHOVEN-

ONTWERP AIRBNB APARTEMENT 2017

ONTWERP VERBOUWINGSPLAN WONING 2018 

ONTWERP INTERIEUR WONING 2018

ONTWERP ACHTERTUIN 2019

De afgelopen twee jaar hebben we Viktor betrokken bij twee grote projecten. In 2017 verwierven we een vakantieloft in Lissabon, dat een interieurontwerpplan moest hebben dat enerzijds een bepaalde esthetiek had die onze interesses en levensstijl weerspiegelde. Anderzijds moest er inacht genomen worden dat dit een appartement zou worden dat permanent zou kunnen fungeren voor korte termijn verhuur. Dat betekende het combineren van stijl, functionaliteiten en faciliteiten die uiterst gemakkelijk toegankelijk en te gebruiken zijn, maar ook zeer praktisch en schoon te houden met behoud van een sterke identiteit.


De ervaring van ons eerste project was uitstekend verlopen, wat leidde tot het betrekken van Viktor bij een tweede project: het volledig opnieuw ontwerpen van ons eigen nieuwe huis. De contructie van het huis stamt uit 1897. Nogmaals was hierbij de  esthetiek een essentiële factor, gecombineerd met het feit dat de historische kenmerken van het pand gehandhaafd moest worden. Ons doel was om een ​​woonhuis te creëren in Eindhoven dat ons tegelijkertijd een mediterraans gevoel zou geven bij thuiskomst.
 

Viktor is een goede luisteraar en vertolker van onze wensen.

Een 'vormtherapeut', zoals ik hem in het begin heb genoemd. In beide opdrachten vertaalde hij onze verlangens correct in een passend ontwerp, met een sterke identiteit, tegelijk functioneel en - heel belangrijk - binnen budget. We zijn opgetogen over onze samenwerking en het feit dat we hem een ​​tweede opdracht hebben gegund spreekt voor zich. We kunnen Viktor alleen maar aanbevelen door de voortreffelijkheid van zijn werk, en ik weet zeker dat hij elke uitdagende taak zal transformeren in een uitstekend eindresultaat.

REFERENTIES