top of page

WONINGEN

Niets is zo persoonlijk als een woning, het is daarom voor mij altijd een enorme eer als mensen het vertrouwen in mij stellen om hier een thuis van te maken. Dit varieert van het restylen van een woning waarvan de basis al goed is en net even het zo gezegde ‘puntje op de i’ nodig heeft tot aan een totaal interieurontwerp en uitvoering van een nieuwe woning of verbouwing.

 

Een interieur moet goed voelen, als een warme deken, aan mij de taak om voor jou de juiste 'deken' samen te stellen. Keuzes in de juiste wandafwerking, vloeren, passende & verrassende kleuren, texturen, stoffering en meubilering zorgen voor een goede basis. Door middel van passende verlichting, accessoires en beplanting ontstaat een compleet geheel of zorgen we net voor dat beetje spanning. Bij voorkeur ben ik dan ook betrokken bij elke fase zodat ik kan verzekeren dat de visie voor jouw thuis tot in elk detail wordt uitgevoerd.

 

Heb je hulp nodig bij het creëren van een thuisgevoel dan hoor ik dat graag. Navigeer door middel van de < > tekens of swipe door de selectie van mijn woningprojecten. 

bottom of page